لنزهای رنگی مناسب را چگونه انتخاب کنیم؟

لنز رنگی و طبی و مسائل مربوط با انتخاب بهترین مدل آن

لنزهای رنگی مناسب را چگونه انتخاب کنیم؟

لنز رنگی و طبی و مسائل مربوط با انتخاب بهترین مدل آن


این لنزها در انواع یک روزه‏، یک ماهه، سه ماهه . یک ساله هستند که عملا نوع یک سالانه آنها از رده تولید خارج گردیده و موارد موجود قبلی هم بین 6 تا 9 ماه بیشتر کارایی نداشته اند.
مساله دیگر انتخاب رنگ لنز است. این لنزها به دو مدل کلی تقسیم می شوند:
*لنزهایی که کلا رنگ چشم را عوض نموده و رنگ اصلی خود را نشان خواهند داد.
*لنزهایی که با رنگ اصلی چشم ترکیب ایجاد کرده و با آن هماهنگ می شوند و ضمن نمایش رنگ اصلی، رگه هایی از رنگ خود را به صورت طبیعی نشان می دهند.
در مبحث انتخاب رنگ باید به رنگ اصلی عنبیه چشم دقت کرد. اکثر ایرانی ها چشمانی قهوه ای رنگ دارند که میزان روشنی و تیرگی آنها متفاوت می باشد. هر چقدر رنگ چشم افراد قهوه ای تر باشد لنزها به روی آنها کم رنگ تر می شوند و هر چه این میزان روشن تر باشد لنزها بیشتر جلوه می نمایند. در افرادی که چشمان روشن و یا قهوه ای پررنگ دارند باید از رنگ های تیره تر برای تغییر رنگ چشم استفاده نمود.
مساله دیگر ایجاد هماهنگی و طبیعی بودن رنگ لنزها می باشد که این مساله به رنگ بندی و طرز چاپ رنگ ها به روی لنز می باشد (اصطلاحا پیکسل بندی لنز که با نگاه کردن به آنها درون بسته بندی می توان به این مساله پی برد) هر چه میزان پیکسل ها (دانه ها) بیشتر و نزدیک به هم باشد این لنزها از کیفیت رنگی بالاتری برخوردارند و هر چه این پیکسل ها با فاصله بیشتری باشند کیفیت رنگی آنها ضعیف تر می باشد. البته این امر به چشم مصرف کننده بستگی داشته و افراد مختلف با کیفیت رنگ بندی های متفادت رو به رو خواهد گردید.
انتخاب رنگ لنز به عواملی از جمله رنگ پوست‏، رنگ و فرم مو، حالت و رنگ چشم و حتی نوع و رنگ لباسی که می پوشید ارتباط پیدا می کند
انتخاب رنگ لنز مناسب، کیفیت این لنز، مرکزی که آنرا تهیه می کنید و برندی که آنرا می خرید از عوامل موثر تهیه یک لنز رنگی ایده آل برای شما محسوب می گردد

تلفن مشاوره : 22875700

بایگانی

مشکلات لنزهای نرم تماسی و راه حل های آن

يكشنبه, ۶ مرداد ۱۳۹۲، ۱۰:۲۴ ق.ظ


احساس جسم خارجی ( که گهگاه با خارش نیز همراه است):

 تمام افرادی که در ابتدا از لنز استفاده می کنند تا مدت اندکی این احساس را دارند  اما اگراین احساس ادامه پیدا کرد، ناشی از یکی از عوامل زیر       است :

* نادرست گذاشتن لنز در چشم (اصطلاحا بر عکس گذاشتن لنز)

* تعویض نوع برند لنز مصرفی

* چسبیدن یک جسم یا عامل خارجی روی لنز که گهگاه با شستشو با محلول ضدعفونی کننده، و ماساژ دادن رفع می گردد اما مواد شیمیایی مانند عطر و اسپری به هیچ عنوان از سطح لنز جدا نگردیده و باید حتما لنز را تعویض کرد.

* احساس حضور شن ریزه یا گهگاهی احساس کردن لنز در چشم به خصوص در زمان پلک زدن که ناشی از بیماری خشکی چشم  است و این احساس می تواند کم یا بسیار شدید باشد، محیطی که در آن از لنز استفاده می شود، استفاده از قطره های مرطوب و لزج کننده در هنگام مصرف لنز یا تعویض نوع لنزی که استفاده می شود می تواند راه حل این معضل باشد. به خصوص میزان آب و میزان دهیدراتاسیون لنز (از دست دادن آب در ماه) از پارامترهای مهم در انتخاب لنز نرم تماسی برای مصرف کنندگان این محصول است. در موارد حادتر باید به معاینه کننده خود مراجعه کنید،  شاید شما دارای حالت های پیشرفته خشکی چشم یا حساسیت (آلرژی) بوده و مصرف لنز برای شما مشکل آفرین باشد.

قرمزی چشم:

اگر این قرمزی در ناحیه سفیدی چشم و در ساعات پایانی روز باشد، ناشی از خستگی چشم و عدم انتقال اکسیژن کافی از هوا به قرنیه  است. با در آوردن لنز و استراحت چند ساعته این مشکل حل می گردد. در موارد حادتر تا چند روز از لنز استفاده نکنید.

سوزش چشم :

* اگر این سوزش با التهاب و قرمزی باشد در مرحله اول باید این مشکل را در محلول شستشوی مورد استفاده جستجو نمود. تاریخ مصرف آنرا کنترل کنید. شاید نوع محلول مصرفی شما با لنزتان تطابق ندارد. این مشکل اکثرا با تعویض محلول شستشو حل می گردد. از محلول های متفرقه و تقلبی استفاده نکنید.

* حساسیت نسبت به ماده سازنده لنز که در موارد بسیار کم اتفاق می افتد. این مشکل هم با تعویض نوع برند مورد استفاده لنز شما رفع می گردد.

*گاهی چسبیدن عوامل خارجی به روی لنز هم باعث این مساله می گردد که در اغلب موارد با شستشوی لنز این مشکل حل می شود.

احساس لبه های لنز: این مشکل ناشی از عدم معاینه دقیق شما(کراتومتری چشم) و یا انتخاب نوع لنز مصرف کننده است.

چسبیدن لنز به قرنیه و عدم حرکت طبیعی آن که  به معاینه و نوع لنز مصرفی بر می گردد.

احساس جسم خارجی در زیر پلک و در زمان پلک زدن که ناشی از بیماری  GPC(تورم ملتحمه پلک) است که در این موارد چند هفته نباید از لنز استفاده کرد و زیر نظر معاینه کننده باید از قطره های چشمی و آنتی بیوتیک استفاده کرد.

نازک شدن قرنیه  که به صورت نادر در اثر استفاده از لنز ایجاد می گردد و برای مداوای آن باید برای مدتی استفاده از لنز را کنار بگذارید.

بیرون افتادن لنز از چشم : این مشکل ناشی از عدم معاینه دقیق (کراتومتری چشم) و یا انتخاب نوع لنز مصرف کننده است.

قرار دادن و برداشتن لنز : که به جنس ماده سازنده ی لنز و روش و مهارت مصرف کننده ارتباط پیدا می کند.

پاره شدن لنز: هیچ لنزی به خودی خود پاره نمی گردد. همیشه به دلیل یک عامل فیزیکی این اتفاق می افتد مثلا ناخن بلند‏، گیر کردن بین در جالنزی ، برخورد نا مناسب با لنز در هنگام گذاشتن و برداشتن یا شستشوی آن.

دید نامطلوب (تار دیدن) یا پخش نور (به خصوص هنگام شب): اگر لنزتان درست با محلول های ضدعفونی کننده، شستشو و ماساژ داده نشود این مشکل رخ خواهد داد. اگر از این مساله مطلمئن هستید، در مرحله بعد باید معاینه دقیق صورت گیرد و نمره چشم و لنز شما بازبینی گردد.

ترس از گذاشتن لنز : که این مشکل در مدت کوتاهی و با چند بار تمرین رفع می گردد.

عفونت های چشمی : در صورت هرگونه درد ،سوزش، التهاب و ناراحتی به صورت ممتد، باید حتما به معاینه کننده خود مراجعه کنید.

(مشکلات فوق می تواند به صورت تلفیقی از موارد فوق نیز باشند)


مرکز مشاوره رایگان 24 ساعته : 22875700
دریافت

  • soft lens

نظرات (۲)

سلام من یه هفتس که لنز گرفتم و با محلول گذاشتم توی جا لنزی .امروز خواستم استفاده کنم خیلی نرم شده بود وقتی گذاشتمش توی چشمم میچسبید و وقتی پلک میزدم بره سرجاش به پلکام می چسبید و تا میشد .لنز من فاسد شده؟
باعرض سلام من چشم ضعیف هست واستیگمات
رفتم لنزگرفتم ولی بعدازاستفاده خیلی تارمیبینم 
 الان دوروزمیشه دارم میزنم میخواستم علت بدونم
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی